A guest from the north – the great grey owl


En lappuggla har hållit till i närheten av Edenhofs golfbana i Bälinge norr om Uppsala i några veckor nu. I dag var det dags att besöka den och jag blev inte besviken. Ugglan var inte särskilt skygg utan visade snällt upp sig för tillresta fågelskådare.

This entry was posted in Birds, Photography, Sweden. Bookmark the permalink.

2 Responses to A guest from the north – the great grey owl

  1. Linda-Marie says:

    Hej
    Jag är nybliven fågelskådare (började förra påsken). Har letat och letat efter en uggla. Skulle jag kunna få en liten beskrivning om var vid golfbanan denna vackra uggla kan hålla hus? Bor själv i Björklinge så det är nära och verkar ju vara stor chans att få se en skymt av den. Tusen tack på förhand. Vänligen Linda

  2. Mark Marissink says:

    Det var väster om vägen mittemot parkeringen vid 9-hålsbanan, se också http://www.artportalen.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *